Logo

Adoption

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Adoption


En kat, man tager til sig, bliver hurtigt familiens midtpunkt og ikke mindst til stor glæde for børnene.

 

Hvis man ikke er opsat på at eje et dyr af ren race, er det let at tage en kat til sig. Der er altid - eller næsten altid - en slægtning, en ven, en nabo, som ikke har villet eller kunnet få sig til at aflive et kuld, og som derfor søger efter hjem til killingerne.

 

Man kan også henvende sig til en dyrebeskyttelsesforening og vælge sin fremtidige ledsager på et sted for hjemløse katte.

 

Det hænder også, at det er katten, som tager en til sig, idet den følger efter en på gaden eller kommer og mjaver foran ens dør, til man lader sig blødgøre. Hvis man giver efter for dens bønner - nogle katte kan være yderst overtalende - og beslutter at beholde vagabonden, må man først søge oplysninger hos kvarterets viceværter og handlende for at høre, om dens egentlige ejer søger efter den. Man bør også sikre sig at katten ikke er efterlyst i de lokale aviser samt kontakte Kattens Værn der fører kartotek over fundne og efterlyste katte.

 

Hvis det drejer sig om en racekat har den måske ladet sig friste af en åben dør og har villet gå på opdagelse. Selvom det er katten selv, der har valgt en ny herre, er dens ejer i sin gode ret til at mene, at den uberettiget er blevet holdt tilbage, og »adoptivfaderen« kan blive udsat for ubehageligheder.

 

Se bortkomne katte, køb og salg.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AnæmiAnæmi eller blodmangel er en sygelig tilstand, der opstår, når de røde blodlegemers antal...
• Manx katDen haleløse kat er ikke en race, der kan renavles; men manskatten har på Øen Man haft...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!